Känner ni också vittring av våren, igår betedde sig vädret som det gamla ordspråket “aprilasnö ä´ fåragö´”, eller hur!

Samtidigt som det blir lättare att vistas ute och det blir ljusare om kvällarna så blir det svårare att sitta inne vid datorn och läsa. Jag ligger just nu i tentaperiod i ämnet: Vetenskapliga metoder och det måste jag erkänna är tungt som bara….smiley

Roligare är det att följa med Lena och Lisen på deras första tävling och snacka om debut: 2:a i LC och 4:a i LB GRATTIS!!! Väl unnat en som legat i och tränat som en tok. LYCKA TILL i framtiden. (ska försöka lägga in en bild från telefonen och se om det funkar).

I fredags var vi och tittade på en ponny till Ida, men det gick inte som väntat. Ponnyn stegrade sig klippt lodrätt och Ida åkte av med buller och bång smiley.

Citat: “den ponnyn kan nå´n annan få hyra jag ska inte det i alla fall”.

Summan av kardemumman: letandet efter en liten b-ponny fortsätter, så är det nå´n som vet om en liten goding så hör av er.

Felin har varit ute och dragit vagn och varit mycket duktig. En av dagarna så tyckte hon inte om grislukten (tror vi ) så hon lekte rodeohäst ett par sekunder, allt slutade lugnt och stilla och vi kunde fortsätta våran runda utan flera krumsprång. Vilka ideér de kan få ibland.

Freja drog kälken igår och tyckte att hon var jätteduktig och det tyckte faktiskt jag också, inga problem hittills.

Nu ska jag iväg på strategidagar genom jobbet på Vårdnäs kursgård för att sedan komma hem och tenta på fredag, städa och baka inför Idas 8:e födelsedagskalas på lördag då även syster yster från götet kommer och hälsar på tillsammans med två av kusinerna, skoj, skoj.

Hat gott i vårvädret!

Kram smiley

Hillevi