Hej alla

Kom just på att jag kan fuska lite och skriva lite inlägg istället för att hålla på med tråkiga utvecklings och omvårdnadsteorier. Jag brukar säga till barnen att det finns saker som inte är så roliga men som måste göras och kämpar man på så kommer man dit man vill så småningom.

För att lysa upp tillvaron i höstmörkret tog jag med mej brudarna och grannen och tog tåget till el stockholmo över en dag. Jag kan tala om att det dög med shopping, fika i gamla stan och lite annat smått och gott. Det enda som inte var till belåtenhet för Ida var “slottet” det fanns ju inga tinnar och och torn, rackarns.

Lite nytta har vi gjort också, Sigge kämpar på med de sista listerna och jag har kört in all ved. Man värmer sig många gånger på veden. All ved drogs i vintras hem av hästarna, sågades och klyvdes av familjen och kördes in i vedboden av Hillevi (en och annan klamp har blivit förflyttade av barnhänder men det finns ju roligare att göra på ett höstlov).

PÅ ÅTERHÖRANDE

HILLEVI